Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kereskedelem, disztribúció – Miért van szükség egy modern, új generációs ERP rendszerre

Kereskedelem, disztribúció – Miért van szükség egy modern, új generációs ERP rendszerre

A mai gyorsan növekvő kereskedelmi, disztribúciós iparban számos kihívással kell szembenézni. A forgalmazóknak egyensúlyba kell hozniuk a gyorsan változó vevői igényeket és azok kielégítését, a változatos és összetett termékleltárak növekedését és kezelését, az ellátási lánc ingadozásainak kezelését, a haszonkulcsok megfigyelését és kezelését a magasabb költségek és az alacsonyabb eladási árak tükrében, a csatornák közötti megkülönböztetés kezelését és sok egyéb mást. Az Új Generációs modern ERP rendszer megoldásokkal, amelyek teljes átláthatóságot biztosítanak a disztribúciós vállalkozások teljes területén, ígéretes cégek képesek kezelni ezeket a kihívásokat.

Az Új Generációs, modern ERP rendszerek óriási értéket képviselnek a kereskedelmi, disztribúciós vállaltok számára. Az Új Generációs ERP a részlegek összes üzleti folyamatát integrálja egy rendszerbe, és ebben az integrált rendszerben a szoftver és a hardver különféle alkotóelemei gondoskodnak a különböző üzleti folyamatokról. Az integrált disztribúciókezelő rendszer láthatóságot és ellenőrzést biztosít az ellátási lánc menedzsmentje, a megrendeléskezelés, a raktárkezelés, a készletkövetés, a csomagolás és a szállítás terén, kiküszöböli az adatok rendszerbe történő újbóli bevitelének szükségességét és csökkenti a hibák lehetséges kockázatát.

Ha versenyképes szeretne maradni a disztribúciós üzletágban, akkor tisztában kell lennie a készlet valódi elérhetőségével és költségével a megrendeléstől a szállításig, részletes információval kell rendelkeznie a sorozatszámról, a tárolási időről és a lejáratról, pontos feltöltési és disztribúciós menedzsment-tervekre van szüksége.

Az abas ERP legfontosabb előnyei disztribúciós vállalatok számára:

Üzleti Intelligencia (BI)

Minden modern kereskedőnek üzleti intelligencia szoftverre lenne szüksége, hogy lássa, megértse, hogy a siker attól függ, hogy a keresletre és kínálatra az üzleti folyamatok milyen hatással vannak. Szüksége van a megfelelő termékekre a megfelelő időben, a megfelelő mennyiségben és a megfelelő áron. A disztribúció üzleti intelligenciája nagyobb átláthatóságot biztosít a vállalatok számára az ellátási lánc működésében. Az üzleti intelligencia jobban megérti a piaci trendeket, megbízható alapot biztosítva a jövőbeli kereslet előre jelzéséhez.

Számvitel

Vállalata képesé válik arra, hogy teljes körű láthatóságot szerezzen a pénzügyi tevékenységekben, kezelni és optimalizálni a főbb pénzügyi területeken zajló folyamatokat, ideértve a követeléseket, a tartozásokat és a hitelkártya-feldolgozást. A jelentéskészítéshez, a költségvetés-tervezéshez, az elemzéshez és a tervezéshez eszközöket kap; képes lesz arra, hogy nyomon kövesse a napi pénzügyi tranzakciókat, összeállíthatja negyedéves és éves pénzügyi kimutatásait, dióhéjban teljes mértékben ellenőrizze a könyvelést és adott esetben bérszámfejtést.

eCommerce

Az e-kereskedelem tranzakciói közvetlenül a back-office számlákba áramolnak, növelve az egységes ERP szoftver rendszerek jövedelmezőségét, amelyek megmutatják üzleti tevékenysége pénzügyi eredményeit. Több ügyfelet szerezhet az e-kereskedelem révén, teljes mértékben integrálva a pénzügyi folyamatokba. Az ügyfelek hozzáférhetnek a rendelési előzményekhez, megnézhetik a rendelés állapotát, nyomon követhetik a szállítmányokat, módosíthatják a rendelést, valamint frissíthetik a szállítási és fizetési információkat. Az ügyfelek számára egyszerű módot kínál a fennálló számlák fizetésére, valamint a visszatérítések igénylésére.

Láthatóság

A kereskedelmi forgalmazás számára a tevékenységek vagy termékek széles körének követésére van szükség az értékesítési hálózatban. Ha versenyképes kíván maradni a piacon, akkor oda kell figyelni arra, hogy teljes képet kapjon a vállalatáról. A pontos valós idejű láthatóság javítja az üzleti termelékenységet és javítja a kézbesítési ütemtervet.

Javított készletgazdálkodás

Az abas ERP szoftverrel hozzáférhet az automatizált készletkezelési eszközökhöz, amelyek megkönnyítik a papírmentes tranzakciókat, és lehetővé teszik a különféle raktárakban szállított és vásárolt elemek nyomon követését. Ez elősegíti a technológia, a teljesítmény és a termelékenység integrálását a vállalat céljaival. A készletek ellenőrzésének szisztematikus folyamatával és a hatékony készletgazdálkodás elérésével javíthatja a társaság általános működését.

Beszerzési rendelések kezelése.

A globális beszerzési folyamatok automatizálása és központi kezelése révén csökkentheti a költségeket és javíthatja a beszállítókkal fenntartott kapcsolatokat. Ön képes lesz automatizálni a bonyolult beszerzés-fizetés folyamatokat, amelyek magukban foglalják a termékeket és a szállítókat, igényeket és jóváhagyásokat hoznak létre, átválthatnak megrendelésekre, készleteket kaphatnak, számlákat készíthetnek, összeegyeztethetnek és fizethetnek.

Mobilitás

Az ERP egy vállalati erőforrás-tervező rendszer, amelyhez olyan mobil eszközökön keresztül lehet hozzáférni, mint például mobiltelefonok és táblagépek. Nagyon fontos olyan ERP rendszert találni, amely teljes mértékben integrált mobil funkciókat biztosít. A felhasználók rendszerint az interneten keresztül férnek hozzá egy szokásos böngészővel vagy speciális mobil alkalmazásokkal. Az üzleti szoftverek távoli elérésének lehetősége azt jelenti, hogy az alkalmazottak adatokat rögzíthetnek és bevihetnek, függetlenül attól, hogy hol vannak, a raktárban vagy az ügyfélnél.

Árképzés és szállítás

A kereskedők gyakran több árat kínálnak ugyanarra a termékre az egységek száma, a befejezési idő és más kedvezmények alapján. Tehát olyan ERP szoftverre van szükség, amely árképzési szabadságot biztosít a disztribútoroknak, fontos eleme a döntéshozatali folyamatnak. Egy hatékony árazási algoritmus segítségével az ügyfélspecifikus árazás elég egyszerű a vállalkozások számára, és elég széles a komplex multinacionális vállalatok számára. Nagyon fontos, hogy a szállítmányokat megfelelően szervezzük, és az ERP rendszer segít javítani az általános szállítási pontosságot.

Konklúzió

Az Új Generációs abas ERP rendszer minden kereskedelmi, disztribúciós vállalkozás számára elérhető.

Mint már említettük, az abas ERP rendszer hatalmas értéket képvisel a kereskedelmi, disztribúciós vállalkozások számára, segítve az értékesítés, az árképzés és a szállítás megrendelésének kezelését, lehetővé téve az üzleti folyamatok optimalizálását, hogy minden információ egy biztonságos rendszerben tárolódjon.

Az abas ERP segít a kereskedők versenyképességének fenntartásában, pontos, vállalati szintű leltár adatokkal, proaktív, reagáló feltöltési műveletek létrehozásával és a készletköltségek minimalizálásával.

A disztribúciós üzleti vállalkozás számára a jól megtervezett abas ERP rendszer bevezetésével javíthatja a készletgazdálkodást, az adatok pontosságát, az időgazdálkodást, az ügyfelek és a beszállítók kapcsolatait, egyidejűleg biztosítva a valódi rugalmasságot és méretezhetőséget, amely kritikus fontosságú a vállalat növekedése szempontjából.

Töltse le a Kereskedelmi Termékleírást, és vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy részletesebb tájékozódást tudjunk nyújtani az abas ERP tekintetében.

Vissza a főoldalra