Nyolc új abas partnerünk egyike a Rösch Mode Kft., az ő beszámolójuk a harmadik a sorban.

 

Mi indokolta az ERP bevezetését?

Konszernszinten merült fel az igény egy integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére, a vállalatcsoporton belüli folyamatok hatékonyságának megnövelése érdekében. Az új rendszert, illetve a vállalat folyamatos fejlődése kapcsán megnövekedett információs igényt a meglévő könyvelőprogram már nem tudta megfelelően támogatni, ezért új szoftvert kellett keresni. A választás a vállalati igények alapjául vételével a pénzügy-számviteli modul esetében az abas szoftverre esett.

Miért döntöttek az abas ERP mellett?

Alapvető követelmény volt a programmal szemben a hazai támogatás, hogy a magyar jogszabályi megfelelésnek eleget tudjon tenni a vállalat. A vállalat a programváltással párhuzamosan az eurós könyvelésre is áttért, melyet az abas maximális mértékben tud támogatni. A vállalat folyamatos fejlődésével előtérbe került a kontrolling szerepe, mellyel a folyamatok hatékonysága, eredményessége figyelemmel kísérhető a könyvelés oldaláról is. Ebben az abas szintén az elvárásoknak megfelelően teljesít. Végül a bevezetést és a későbbiekben a folyamatos támogatást végző szakértői gárda megléte elengedhetetlen volt a kiválasztás szempontjából.

Új partnerünk Rosch

A Rösch Mode Kft. kecskeméti telephelye 1991-ben alakult a németországi székhelyű, több mint ötven éves múlttal rendelkező Gerhard Rösch GmbH magyarországi leányvállalataként ruhaipari, autóipari és egészségügyi termékek gyártására.
A vállalat modern technológiával több mint egymillió darab kiemelkedő minőségű háló- és fehérneműt gyárt évente, melyeket világszerte forgalmaznak.
A ruhaipari termékek mellett az autóipar beszállítójaként szélfogókat, naprolókat és gyereküléseket szállít a Mercedes, Audi, Volkswagen, Volvo és egyéb típusú gépkocsikhoz.

Címkék:Bevezetés Referencia Új partner

Ajánlott bejegyzések