Melyek azok a tényezők, amelyek a következő években is indokolják az abas élvonalban maradását? A linux korai bevezetése, a saját adatbázissal rendelkező, többszintes felépítésű szoftver szerkezet megtervezése, az abas business apps kialakítása mind-mind olyan tényezők, melyek bizonyítják, hogy az abas valóban úttörő a fenntartható technológiák fejlesztésében. Az abas figyelemreméltó és innovatív szoftverének és technológiai szakértelmének köszönhetően a jövőben is az élvonalban maradhat.

Alan Salton, az abas-USA elnökének írása

Az abas ERP többszintes felépítésének alapját a rugalmasság és a fejleszthetőség adja, amely egy többdimenziós szoftverszerkezeten keresztül törekszik a fejlődésre és az átláthatóságra, amit egy szilárd, célirányos adatbázis alapoz meg. Az alkalmazás alapegységét az adatbázis adja, amely a főbb funkciókat tartalmazza. A rugalmas felhasználói felületet abas eszközökkel alkották meg, és gyakorlatilag bármilyen módosítást lehetővé tesz, amik az ajánlott éves frissítések után is elvégezhetőek. Az abas magját különböző platformok alkotják. A felső szint a Rugalmas Felhasználói Felület, vagyis a látható és alakítható bemutató felület, melyet a Rugalmas Standard Felhasználói Felület és az Egyéni Felhasználói Felület alkot.
 

Az abas adatbázis 3 egyéni előnnyel jár:

• Először is nem szükséges rendszergazdai beavatkozás az adatbázis fenntartására.
• Másodszor, az adatbázis és az ERP rendszer ugyanazzal a verzióval rendelkezik, így biztosított, hogy az új funkciók megbízhatóan megfeleltethetőek az adatbázissal.
• Végső soron az abas mindig frissíthető marad még a testreszabott beállítások után is, mivel a szoftver célirányos hozzáállása biztosítja, hogy a beállítások elvégzésekor nem kerül hiba a folyamatba.
 
Forrás: http://abas-blog.com/embrace-change-with-sustainable-technology/

Ajánlott bejegyzések