A várt sikerrel zárult az abas Magyarország október 30-án megrendezett Kihívások és válaszok a KKV-k irányításában konferenciája: előadóink értékes és a gyakorlatban is hasznosítható tudást és tapasztalatokat adtak át az eseményen részt vevő vállalatvezetőknek. A felkért előadók között köszönthettük Dr. Vértes Andrást, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnökét, és Peter Forschtot, az ABAS AG alapító tulajdonosát is.  
 
Az abas Magyarország megrendezésében teltházas előadáson gyarapíthatták tudásukat a KKV vezetők Vecsésen, az Airport Hotel Stáció Wellness & Konferencia Szállodában. Az eseményen résztvevő cégvezetők és üzletemberek helyszíni visszaigazolásaiból kiderül, hogy használható információkat, magabiztos tudást és értékes személyes tapasztalatokat biztosított a konferencia, a megszerzett információk eredményesebbé teszik a vállalatirányítás folyamatát. A rendezvény teljes időtartama alatt nagy sikert aratott az abas ERP élő bemutatója, melynek révén a vezetők közvetlenül is megtapasztalhatták az integrált vállalatirányítási rendszer működését, megfigyelték a számukra érdekes modulok használatát és feltehették kérdéseiket az abas Magyarország szakembereinek.
 
abas kkv konferencia
 
A konferencián Dr. Vértes András a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke a KKV szektor kihívásairól és legfőbb gazdasági mutatószámairól tartott előadást, melyben felvázolta a hazai kis- és középvállalatok jelenlegi piaci helyzetét, kitérve a szektor fő problémáira, melyekre hathatós megoldást sürget. Soltész Sándor a GANZ Holding termelési igazgatója saját tapasztalataiból merítve választ adott arra a kérdésre, hogy milyen gyakorlati segítséget nyújt az abas ERP egy nagy gyártó vállalt irányításában és konkrétan a termelésben. Ugyan ezt egy kisvállalat mindennapos feladatain és kihívásain keresztül szemléltetve Baán Miklós, a BAÁN Bt. ügyvezetője mutatta be, megosztva a hallgatósággal mindazt a tapasztalatot, melyet az abas ERP Baán Bt-nél történő bevezetése során szerzett.
 
A konferencia második felében Hoffer István, az abas Magyarország, InterJNet Kft. ügyvezetője kerekasztal beszélgetésre invitálta a résztvevőket. Az oldott hangulatú beszélgetés során sorra vették és megválaszolták mindazokat a kérdéseket és problémákat, amelyeket a leggyakrabban felvetnek a vállalatirányítási rendszer bevezetését tervező vállalkozások vezetői. A beszélgetések jó hangulatban teltek, a KKV vezetők visszajelzései alapján aktuális ismereteket, piacképes tudást biztosított a konferencia a gyakorlati szakemberek számára.

Ajánlott bejegyzések