Vegyen repülőstartot az abas START ERP csomaggal!
 
Nincs könnyű helyzete a kis és középvállalatoknak a mai magyar és európai gazdaságpolitikai környezetben. A vállalatok többsége a válság után 6 évvel nagy nehézségek árán is csak stagnál, a vállalkozások nehezen tudnak növekedni, fejlődni, fejleszteni pedig önerőből csak nagyon kevesen képesek. Sajnos úgy tűnik, hogy a fejlődés alapfeltételét a pályázatok jelenik… vagyis jelentették. 2014-ben az abas Magyarország a KKV piac ERP specialistája, a piaci tendenciákkal szembemenve megalkotta az abas START ERP csomagot, ezzel új kategóriát teremtve az integrált vállalatirányítási rendszerek területén. Az abas ERP START egyet jelent a költséghatékonysággal, a gyorsasággal, az innovációval, akár pályázati források nélkül is!
 
abas Start ERP
 
A vártál is jobban reagált a magyar kis és középvállalati szektor az abas Magyarország formabontó újítására az abas START ERP csomagra. A célzottan a legkisebb vállalkozásoknak, a mikro, a frissen induló startupoknak, illetve a fejlődési lehetőséget kereső cégek működésére és lehetőségeire szabott vállalatirányítási rendszer hosszú távú stabil működést és perspektívát kínál. 
 

Pályázatok helyett: abas START

 
Az abas START ERP rendszer nagy előnye, hogy akár egy pár éve indult, fiatal cég is megengedheti magának. Az abas START ERP rugalmas, a vállalkozás fejlődésével együtt formálható, alakítható, bővíthető. Ahogyan a vállalkozás piaci léte, gazdasági helyzete változik, úgy változik vele együtt tevékenységét folyamatosan támogatva az abas START ERP is - egyedileg, csak az adott cégre szabva, annak folyamatait tükrözve és támogatva. 
 

A legkisebbek igényeire szabva

 
Az abas START ERP csomag mindent fontos funkciót tartalmaz, amire egy vállalkozásnak valaha is szüksége lehet, egyedül a pénzügyi és számviteli modult emeltük ki belőle. Tapasztalataink szerint ugyanis a kisvállalkozások könyvelésüket és bérszámfejtésüket a cég korai szakaszában jellemzően könyvelőirodákhoz szervezik ki, így ezeket a funkciókat kezdetben nem is tudnák kihasználni, - jegyezte meg Hoffer István az abas Magyarország ügyvezető-tulajdonosa.
 

Kiknek ajánljuk az abas START ERP csomagot? 

  • Azoknak a cégvezetőknek, akik kisebb, de lendületesen fejlődő céget vezetnek, és már most gondolnak a jövőre,
  • Azoknak, akik igénylik, hogy egyéni vállalkozóként, vagy mikro cég vezetőjeként is kézben tartsák üzleti folyamataikat,
  • Azoknak a cégvezetőknek, akik cégük termékeivel, szolgáltatásaival, ügyfeleivel szeretnének foglalkozni, és nem az ügyvitellel,
  • Azoknak, akik nagyra értékelik a gyorsaságot, a pontosságot, a rugalmasságot és a mobilitást – az abas START ugyanis mobil eszközökkel bárhonnan elérhető,
  • Azoknak, akik egy gyorsan (akár 5 nap alatt) bevezethető, azonnal használható, teljes értékű vállalatirányítási rendszerrel szeretnének profibb ügymenetet kialakítani,
  • És végül, de nem utolsó sorban azoknak, akik a fejlődés lehetőségét szeretnék már most létrehozni: az abas START ugyanis bármikor továbbfejleszthető a professzionális abas Business Suite ERP rendszerre. 
Lépjen a fejlődés útjára, kapcsolódjon be az új évezred gazdasági áramlásába, térjen át elektronikus, minden igényt kielégítő integrált vállalatirányítási rendszerre, költséghatékonyan, gyorsan, fájdalommentesen! Ebben kínál önnek megoldást és segítséget az abas Magyarország az abas START ERP csomaggal!

Címkék:ERP hírek

Ajánlott bejegyzések