Kiállja az idő próbáját
Egy cég életútja során sok változáson megy keresztül. Abban biztos lehetsz, hogy a szoftver együtt fejlődik a vállalkozással, technológiájával kiállja az idő próbáját. Ma már sokkal komplexebb működés jellemző mind a termék gyártását, mind az értékesítését illetően.
Az abas ERP a legkülönfélébb technológiai képességekkel felvértezve szeretné megkönnyíteni az átmenetet a 21. századi követelményeknek megfelelően. Felhasználóbarát mobilfelületek, felhasználói testreszabhatóság, csökkentett adminisztráció, korszerű erőforrás-tervező.
Az abas-t folyamatosan fejlesztjük, hogy lehetőségeinek bővülésével mindig kiszolgálja az igények teljes skáláját.

Az igazi versenyelőny
Nem hiszünk benne, hogy egy bizonyos megoldás az iparág minden szereplőjére alkalmazható, átültethető. Az ilyen ígéretek nagy rizikót jelentenek, hiszen minden cégnek megvannak a sajátosságai, egyedi követelményei. A megoldásnak hosszútávúnak kell lennie, hiszen a vállalatnak több tíz év múlva is a versenyképesség a célja, amihez elengedhetetlen a megbízható partner.
Az abas ERP képességei végtelen testreszabást biztosítanak, amivel mindenkor illeszkedni képes az egyedi üzleti modellekhez, a működést nem kell dobozos megoldások keretei közé szorítani.

Híd a problémák fölött
Minden iparági szereplőnél jelentkeznek kihívások. Ezeket nem javasolt a szőnyeg alá söpörni, mert később megbosszúlhatják magukat.
Ehelyett inkább az abas ERP-t érdemes segítségül hívni, többek között az olyan jellemző problémákra, mint a hosszú értékesítési ciklus. A CPQ komponens segítségével valós időben készíthető árajánlat -mérnöki közreműködés nélkül- az egyedi ügyféligények alapján is. Vagy például a monoton, és magas hibázási lehetőséget magában rejlő adminisztráció is áthidalható az abas ERP fejlett eszköztárának köszönhetően.

A hozzáadott érték
Az abas ERP-vel nem csak pénzt és időt takarít meg, hanem újraszervezheti a munkafolyamatokat, ami üzleti értékké alakul át a vállalat minden területén. Az abas fokozza a felhasználói élményt, támogatja a globális ellátási láncot, erősíti a külső és belső kommunikációt, új piacokat nyit meg. A kemény munkát felváltja a hatékony munka!

Címkék:abas AG

Ajánlott bejegyzések