Megbízhatóbb termelési információk
Ahhoz, hogy a szállítási idők csökkenjenek, az értékesítőknek szükségük van teljes CAD integrációra. A CAD- kompatibilis abas ERP az ügyfél vázlatait és táblázatait azonnal értelmezi, kezeli, majd átirányítja az illetékeshez a megfelelő csatornákon keresztül. BOM (Bill of Materials) listákat is tud kezelni, amivel még a terv áttekinthető az első csavar meghúzása előtt.  

Pontosabb készletadatok
Semmi sem árt annyira a termelésnek, mint egy hiányos leltár. Amikor a mérnöknek nem áll rendelkezésre a korábban már megadott állomány, akkor az egész termelés működése veszélybe kerül. Ezen felül a helyzetet tovább nehezítheti, ha a szállítás során megsérült alkatrészek is bekerülnek a felhasználandó tételek közé. A termelésen dolgozó munkatársaknak mindig tisztában kell lenniük a tervezhető készletekkel, és kapacitásokkal egyaránt. Ebben kíván segítséget nyújtani az abas ERP készletgazdálkodási komponense, amely képes minden egyes vonalkódot nyomon követni, és egyúttal a termelésvezetőt figyelmeztetni, ha a számok túl alacsonyak lennének.

Szünetmentes működés
Egyre több gyártó használja a Big Data lehetőségeit a tervezéshez, hogy elkerülje a berendezések meghibásodását. Ennek ellenére kisebb javítanivalók könnyen előfordulnak, de ha nem szeretnénk hogy ezek komolyabb fennakadást okozzanak, akkor a szervizes csapatnak hatékonyan be kell ütemeznie ezeket, hiszen a gépek kapacitásával időszakosan nem lehet tervezni.
Az abas ERP gyártástervező (APS) komponense javaslatot tesz, hogy a gép karbantartása mikor okozza a legkisebb kiesést a termelésben, és a kapacitást ennek figyelembevételével újraoptimalizálja.

Átláthatóság az ellátási láncon keresztül
Az ellátási lánc gyakorlatilag egy folyamatos egyensúlyozás a gyártás, és az eladás között. A beszerzők ma már nem csak a megrendelések szállítási és pénzügyi részleteivel kell hogy foglalkozzanak, hanem törekedniük kell a költséghatékonyabb működésre is a beszállítókkal. Az abas ERP a határértékek alapján automatizálja a nyomon követési és táralolási adatokat a beszerzési folyamatban; mindezt egy felhasználó barát felülelen. Ennek eredményeképp, a beszerzésen dolgozó munkatársak a Big Data információit alkalmazhatják, minimalizálva a hibázási lehetőségeket.

A teljes körű tervezhetőség
Egy ERP rendszer akkor nyújt igazi segítéséget, ha rendelkezik problémamegoldó eszközökkel. Az abas arra törekszik, hogy a vállalatod növelhesse termelési hatékonyságát, amivel kiszolgálhatja a keresletet. Az abas ERP segít az üzleti döntések előkészítésében, hogy a vállalkozás újabb célokat érhessen el, és készen álhasson a növekedésre, változásra.

Címkék:abas AG

Ajánlott bejegyzések