Átláthatóság
Két szó, amivel a legjobban jellemezhető a számvitel: figyelem, és figyelem. Az amúgy is nagyon komplex terület akkor válik még nehezebbé, amikor külföldi érdekeltségek is megjelennek. A több országban jelenlévő vállalatoknak folyamatosan nyomon kell követni a változó adótörvényeket, jogszabályokat, és természetesen az eltérő szabályok ellenére is összhangban kell lennie a könyvelésnek. Ez a helyzet sok rizikót hordoz magában, exponenciálisan nő a hibafaktor. 
Az abas ERP-vel a kusza, és bizonytalan adathalmazokat felváltja az átláthatóság, és a rendezettség. Az integrált kialakításnak köszönhetően az összes pénzügyi tranzakció elérhető a központi adatbázisban. A felhasználóbarát, integrált abas ERP-vel könnyen kezelhető bármilyen tranzakció, vagy éppen költségelszámolás.

Valós idejű adatok
A kiadások, és a jövőbeni beruházások tervezésénél elengedhetetlen a megbízható adatokon alapuló döntéselőkészítés. Nem csak a tegnapi, vagy a múlt havi pénzügyi információkra van szükség, hanem az éppen folyamatban lévőkre is. Ennek érdekében muszáj kialakítani a hatékony vállalati együttműködést az osztályok között. Ennek eredménye a naprakész, aktualizált, és szinkronkban lévő adatok.
Szerencsére az abas ERP átfogó támogatást nyújt felhasználóinak. Mivel a rendszer használója is egyszerűen személyreszabhatja az általa használt felületeket, a működés nagyban automatizált. Az abas ERP Work-Flow komponsének köszönhetően munkatársakra lebontva megtervezhető az egész munkafolyamat.

Reális adatok
A könyvelés gyakorlatilag egy állandó harc a költségek és a bevételek között. Stabil, reális információk nélkül tévesen vágsz bele, vagy éppen hátrálsz ki egy beruházásból, ami hosszútávon megbosszulja önmagát.
Az abas ERP felépítésének hála könnyen eldönhető, hogy az elszámolások hibásak, vagy reálisak. Nagyban elősegíti az ügyfelek megtartását, az osztályok működési költségeinek optimalizálását.

Rugalmasság
A nyers számok köré épülő világban a rugalmasság nem éppen hagyományos tulajdonság. Végül is, a pontosság mindenek felett; egy sikeres vállalat nem engedhet meg magának durva becsléseket. Viszont ezzel együtt is, kezelni kell tudni a folyamatosan változó üzleti célokat. Itt érdemes segítségül hívni az abas ERP Üzleti Intelligencia (BI) komponensét. A felhasználója bármikor tervezheti, és újratervezhei a vizuális megjelenéseket, hogy mindig csak azt lássa, amit éppen látni is szeretne.
Itt az ideje, hogy ne úgy kezeljük a könyvelést, mint a házimunkát. Az abas ERP kiváló választás annak érdekében, hogy a pénzügyei gyorsak, átláthatóak, és könnyen kezelhetőek legyenek.

Címkék:abas AG

Ajánlott bejegyzések