Valós idejű együttműködés az integráció révén
Egy vállalat fejlődésében a legfontosabb tényező a hatékonyság. Elősegítésének a fokmérője pedig az egységnyi idő alatt elvégzett egységnyi munka. Ha statikus, rögtön nem felhasználható adatokra támaszkodsz, az hátráltat a célok teljesítésében. A valós idejű adatok mindenkit sebességben tartanak. És mivel az abas ERP egy teljesen integrált üzleti szintű megoldás, a kommunikáció és az információáramlás gördülékeny és zökkenőmentes.

Kevesebb adat ismételt belépéskor
A kézi vezérlésű adminisztráció nehezebb, mint első gondolnád. Az ismétlődő adatok gépies újrafelvitele növeli a hibázási lehetőséget, csökkenti a hatékonyságot és a termelékenységet. De szerencsére az abas ERP leveszi ezt a terhet. Amikor az egész rendszer akadálymentesen csatlakozott, a törzsadatok az egész vállalkozás számára elérhetőek lesznek, nincs szükség az adatok újbóli rögzítésére. Ezen felül az automatizálási funkciók a korábbi bejegyzések alapján előre kitöltik a gyakran használt mezőket. Ennek eredményeképp a munkatársaknak több idejük marad a kreatív, értékteremtőbb feladatokra.

Megoldás a fáradt szemeknek
Nap mint nap nehezen átlátható táblázatokat nézni olyan érzés, mint hosszú időn keresztül egy absztrakt festményt. Ezzel ellentétben az abas ERP felületét a felhasználója is egyszerűen, és könnyen testreszabhatja. Így a használata személyreszabott, használata kézenfekvő, megnő a felhasználói élmény. Ezt kívánja továbbnövelni az abas ERP különleges képi megjelenítése: grafikonok, diagrammok a komplex adatcsomagokat átlátható módon leképezik, értelmezésük egyértelművé válik. 

Távol az asztalunktól
A technológiai környezet átalakulása magával vonta a mobilitás jelenségét. Okostelefonok, tabletek, hordozható érzékelők...már nem vagy asztalodhoz láncolva! Ebben nyújt segítséget az abas Business Apps. A mobilos alkalmazásoknak köszönhetően mozgás közben is bármikor elérheted a rendszert. Ideális választás a műhelybe, a raktárba, vagy éppen a folyton úton lévő értékesítőknek. 

Nagyobb élmény
Élmény a munkában? Nem csak a könyvek hasábjain létezik...
A technológia segít abban, hogy minden munkatárs kibontakozhasson: az egyén számára a munkája kreatív és felelősségteljes legyen, a vállalat számára pedig hatékony és értékteremtő. Ennek a légkörnek a megteremtése mind a két fél számára létfontosságú, amivel megalapozható a kölcsönös, és hosszútávú együttműködés. 

Címkék:abas AG

Ajánlott bejegyzések