Mi is az igazi problémád?! 5.rész: Korlátok között

A vállalatok életútjuk során több fejlődési szakaszon mennek keresztül. Egy bizonyos fázisban már a megváltozott üzleti folyamatok túlnőnek a korábban használt vállalatirányítási rendszer lehetőségein.

Ne hagyd, hogy az ERP rendszered korlátok közé szorítson!

Természetes, hogy lehetnek teljesen egyedi munkafolyamataid, akár különleges gyártási igényeid, vagy korábban nem tapasztalt üzleti ambicióid a jövőben. Ugyanarra a sémára elkészült szoftverek nem fogják szerves részét képezni a vállalati céloknak, mert ebben az esetben a fejlesztés helyett az értékesítést helyezték előtérbe, feladva ezzel a rugalmasságot. Gyakorlatban a különböző cégméret egyúttal különböző igényeket is jelent.

Ennek figyelembevételével tudja csak az ERP rendszer hatékonyan támogatni a mindennapi folyamatokat.

Probléma megoldása az abas ERP-vel

Az abas ERP egy olyan rugalmas megoldás, amivel akár Te is testre tudod szabni abas rendszered!

Felhasználó ismeretekkel már zökkenőmentesen alakíthatod, aminek köszönhetően az abasod mindenkor autentikus, és naprakész lesz. Fontos megmelíteni, hogy ezáltal pont annyira lesz testreszabott, amennyire szükséges. A magas szintű rugalmasságnak hála könnyen alkalmazkodik a legújabb üzleti célokhoz, mindezt úgy, hogy a gördülékeny rendszerfrissítés sem sérül. Az abas ERP lehetővé teszi a hosszú távú fenntarthatóságot, így hatékony eszköz a megállás nélkül változó üzleti környezetben.

Címkék:abas AG

Ajánlott bejegyzések