Mi is az igazi problémád?! 4.rész: hazárdjáték

A vállalat sikeressége nagyban függ attól, hogy rendelkezésre állnak-e valós idejű adatok a döntések meghozatala előtt. Ne bízd magad a szerencsére!
Abban az esetben, amikor azt érzed, hogy az üzleti folyamatok ad hoc működnek, érdemes olyan elemző eszközöket beiktatni, amikkel könnyen fény derülhet a hiányosan működő területekre. Ha az ERP rendszered nem biztosítja az információk átláthatóságát, akkor szükségessé válik a munkafolyamatok újragondolása. Azokat a döntéseket, amiket jellemzően megérzésre, vagy korábbi tapasztalatokra hagyatkozva hoztál meg, mindenekelőtt ajánlott óvatos fenntartással kezelni. Fontos, hogy csak is az egzakt tények előtérbe helyezésével lehet megtartani a fejlődést, és növelni a termelékenységet.

Probléma megoldása az abas ERP-vel

az abas ERP olyan analitikai és automatizálási eszközöket kínál, amelyek eredményeképp végletekig cizellálhatóak az üzleti folyamatok, közben pedig könnyen értelmezhetőek és egyben újraoptimalizálhatóak is. Mindez értelemszerűen valós időben érhető el, az adat a beérkezése után rögtön kiértékelhetővé válik. Példának okáért az abas ERP Workflow komponensének segítéségével átláthatóak azok a munkafolyamatok, ahol a határidőkhöz képest folyamatos lemaradások jellemzőek, vagy bizonyos részfeladatok a vártnál lassabban, esetleg gyorsabban készülnek el. A munkatársak hatékonysága növelhető, a projekt megvalósulásának fázisai nyomon követhetőek, az üzleti célok függvényében pedig újraformálhatóak.

Az abasnak hála véget vethetsz a találgatásoknak, erőforrásaid ezentúl maximálisan kihasználhatóvá válnak, a bizonytalanságot a bizonyosság váltja fel.

Címkék:abas AG

Ajánlott bejegyzések