Mi is az igazi problémád?! 2. rész: többletadminisztráció

A világunkra jellemző felgyorsult üzleti környezet magas termelési hatékonyságot és pontosságot követel meg. Az üzleti célok abban az esetben könnyen sérülhetnek, ha a munkatársak megfelelő automatizmusok hiányában, kézi vezérléssel operálva egyszerű táblázatokat használnak, ahelyett, hogy az ERP rendszerük végezné el az ilyen típusú feladatokat.
Első pillantásra ártalmatlannak tűnhet, de a sok manuális munka növeli a hibázási lehetőséget mindezt úgy, hogy közben az igazán értékteremtő munkától veszi el a drága időt. Ha az aktuális ERP rendszered használata túl körülményes, vagy nem képes a feladatok egységes és hatékony automatizálására, akkor ideje szemügyre venni más megoldásokat.


Probléma megoldása az abas ERP-vel

Az abas egy sor olyan "easy-to-use" eszközzel rendelkezik, ami gördülékennyé teszi az adatfelvitelt és az analatikus munkát, aminek eredményeképp a termelékenység fokozottabbá, hatékonyabbá válik.
Ezt hivatott szolgálni például az abas ERP Workflow komponense, ami egy olyan lehetőséget biztosít a vezetőknek és felhasználóknak, hogy az új munkafolyamatokat könnyen tudják integrálni a meglévő funkciókhoz az abas-ban. Ezáltal a vezetők átfogó képet kapnak a folyamataikról, miközben a Workflow komponens lehetővé teszi ezeknek a szerkesztését és átalakítását, amivel optimalizálhatják üzletmenetüket.
Az analitikus funkció segítségével az adatok összegyűjthetőek és kiértékelhetők lesznek. Emellett végigkövethető a felhasználók folyamatban lévő, és a már lezárt feladataik is.
Minden mérhető, összegyűtjthető, és elemezhető. Ne pazarolj több időt a többletadminisztrációra!

Címkék:abas AG

Ajánlott bejegyzések