Mi is az igazi problémád?! 1. rész: Találkoztál már azzal az érzéssel, hogy lemaradsz, mert nem tudod frissíteni az ERP rendszered?

Az vállalatirányítási rendszer bizonyos komponenseit a cég egyedi igényeinek megfelelően testre kell szabni. A bonyodalom akkor kezdődik, amikor a szoftver frissítésére kerül sor: a testreszabott elemek miatt körülményesen, akár adatvesztés árán sikerül csak aktualizálni.
Nyilvánvalóan az ilyen helyzeteket jogosan szeretnék elkerülni a felhasználók. Ez a jelenség gátol meg sokakat abban, hogy a számukra létfontosságú funkciók naprakészek legyenek, illetve a felmerülő hibákat kiiktassák. Ennek következményeképp a vállalkozásod könnyen lépéshátrányba kerülhet versenytásaival szemben, hiszen ERP rendszered nem képes alkalmazkodni a megváltozott üzleti céljaidhoz.
Ahhoz, hogy mindenkor meghatározozó szereplő lehess a piacon, elengedhetetlen feladat a vállalatirányítási rendszered folyamatos frissítése.

Probléma megoldása az abas ERP-vel

Az abasnál mindannyian nagyon jól tudjuk, kiemelkedően fontos a rendszer testreszabása aszerint, hogy pontosan illeszkedjen a vállalkozásod dinamikusan átalakuló üzleti folyamataihoz. Nem kell feladnod annak a lehetőségét, hogy egy fejleszthető ERP rendszert tudhass magadénak!
Ezt a problémát az abas úgy kívánja orvosolni, hogy kifejlesztett egy "easy-to-upgrade" felületet, ahol a felhasználók saját maguk fejleszthetik tovább a rendszerüket pont úgy, ahogy szeretnék. Emellett lehetővé téve, hogy a különböző funkciók és jelentések központi frissítése rögtön akkor kerüljön be a rendszerbe, amikor az elérhető válik.
Az egyedülálló fejlesztésnek a célja egy olyan réteges struktúrának kialakítása volt, hogy a testreszabott elemeket elkülönítse az üzleti és adatbázis komponensektől, hogy azok zökkenőmentesen kerülhessenek frissítésre az előző verzióról az újra. Ennek köszönhetően úgy történik meg a verzióváltás, hogy közben a testreszabás érintetlen marad.

Címkék:abas AG

Ajánlott bejegyzések