Az év legjobban megérdemelt szabadsága az év végi kikapcsolódás a családdal, barátokkal, munkatársakkal az egész éves kemény munka, feszített határidők után.
De mielőtt belebújnál az ünnepi kardigánodba, tennénk egy merész kijelentést. A fent említett üdítő érzésekre nem kell még egy teljes évet várnod: a munkádban is érhetnek hasonlóan pozitív tapasztalatok 2017-ben, és azon túl is. Hogyan? Habár a mézeskalács illatával, vagy éppen a karácsonyi muzsika hangjával lehetetlen versenyre kelni, de mi az abas-nál úgy gondoljuk, hogy egy sikeres ERP bevezetés első napja is üdvözítő, az első használat különösen felemelő, és egyben igazi mérföldkő a cég életében.

Segítő kezekben nincs hiány

A party szervezés nem mindenkinek az erőssége, míg más a dekorálásból maradna ki.

A tökéletes díszítéshez olyan éles látás kell, mint egy ERP bevezetésekor.

De a legjobb része ünneplésnek mégis csak az, hogy mindenki belevág, így az előkészületek is könnyebbek.
Ha belegondolunk, hasonló a helyzet egy ERP bevezetése során is: az abas csapat egyrésze elvégzi a szükséges testreszabásokat, míg a tanácsadók megmutatják a rendszert a leendő felhasználóknak, míg mások ezalatt élesítik a funkciókat. A tanácsadók mindent előkészítenek, neked nincs más dolgod, csak jól érezni magad; csak úgy, mint egy partyban.

Időt tölteni azokkal, akikkel általában keveset szoktál

Visszagondolva az utóbbi ünnepi partyk fénypontjára, talán mindenki az első között említené meg az újbóli nagy találkozásokat.
A munka világában ezt kívánja elősegíteni az integrált ERP rendszer: hatékony vállalati kommunikáció. Minden osztálynak más adatokra, más információkra van szüksége. Különböző adatkezelési rendszerek helyett egy központi, integrált ERP rendszer elősegíti a gördülékeny információáramlást. Pénzügy, logisztika, értékesítés IT... ugyanaz a rendszer, ugyanazok a valós idejű, mindenki számára elérhető adatok. Nincs több elveszett kapcsolat, nincs több "majd jövőre". A megfelelő előkészületek után az üzlet olyan zökkenőmentesen zajlik, mint egy karácsonyi party.

A feltöltődés időszaka

Tudjuk, hogy a cikázó gondolatok soha nem állnak meg, ha a vállalkozásod fejlesztéséről van szó. Mi is az abas-nál folyamatosan új utakat keresünk, hogy a legjobb megoldásokat szállíthassuk az összes iparágnak. De egyet ne feledj: megérdemelsz egy kis munkamentes időszakot.

Ezúton is kívánunk mindenkinek kellemes ünnepeket, és eredményes új esztendőt!

Címkék:abas AG

Ajánlott bejegyzések