Középvállalatok és a BYOD: A termelésnövekedés kiegyensúlyozása a biztonsággal, szoftverrel és rendszerigényekkel

A Hozd-a-saját-eszközödet (Bring-your-own-device: BYOD) egy olyan IT eljárás, amely lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy a saját mobil eszközeikről is hozzá tudjanak férni a céges adatokhoz és rendszerekhez. A BYOD vitathatatlanul hozzájárul a termelékenység és rugalmasság növeléséhez, ugyanakkor jelentős kihívást is jelent az IT részleg számára. Az itt dolgozók figyelik a BYOD középvállalatokra tett hatását, hogy hogyan lehet biztosítani az eszköz és a rendszer közötti biztonságot, és a mobil eszközkezelés vonatkozásait.

A BYOD veszélyek csökkentése: A biztonsági intézkedések elengedhetetlenek a kkv-k esetében
A kkv-k jelentősen megnövelték a munkahelyi BYOD használatát a nagyobb termelékenység, egyszerű használat és költséghatékonyság érdekében. Viszont egy újabb tanulmány szerint ez egy „fokozódó feszültséghez” vezetett a BYOD előnyei és a magas szintű biztonsági hálózat fenntartása között. Számos vállalkozás igyekszik ellensúlyozni ezt az akadályt olyan alapszintű biztonsági intézkedéssel, amely minimalizálja a BYOD kockázatokat, de pár cég még mindig nem vezette ezt be.

Szerző: Kelley Katsanos, munkatárs
Forrás: MidsizeInsider.com

BYOD és a mobilitás: Növekedés és érintettség
A bring-your-own-device (BYOD) piac változtatott az üzletek tempóján az elmúlt pár évben, és ennek eredményeképpen megnőtt rá a kereslet a különböző iparágakban. A középvállalatok is szerepet játszanak ebben a folyamatos növekedésben, mivel az IT szakemberek figyelembe veszik a szoftvert, a rendszereket és a biztonsági megoldásokat, amikor egy termelékenyebb környezet létrehozásán fáradoznak.

Szerző: Marissa Tejada, munkatárs
Forrás: MidsizeInsider.com

A mobileszköz-menedzsment szükségessége a BYOD világában
Mivel a bring-your-own-device (BYOD) folyamatos sikere további személyes elektronikus eszközök behozatalát eredményezte az üzleti életbe, így a mobileszköz-menedzsmentnek egyre kiemeltebb fontosságot tulajdonítanak azok a cégek, akik figyelemmel követik az IT infrastruktúráját, berendezéseit és alkalmazásait.

Szerző: Shawn Drew, munkatárs
Forrás: MidsizeInsider.com

Címkék:ERP hírek

Ajánlott bejegyzések