A vállalati siker, valamint az azt meghatározó tényezők a vállalatvezetés legfőbb kérdései. De hogyan érhető el a hőn áhított siker? Egyáltalán miben mérhető a kis- és középvállalatok eredményessége? Dr. Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke pontosan ezeket a meghatározó kérdéseket taglalja a „Kihívások és válaszok a KKV-k irányításában” című konferencián.
 
 
A világgazdaságban a siker elérésének feltételei és módja a gazdálkodási környezet változásával jelentős átalakuláson ment keresztül. Korábban mindig azok a gazdaságok, gazdálkodók tudtak tartósan fennmaradni, akik technikájukat, működési módjukat, termékeiket és szolgáltatásaikat a kor követelményeihez tudták igazítani és innovatívak tudtak maradni. Mára mindez átalakulóban van, mivel mind a vállalatvezetők, mind a laikusok valamely pénzügyi-gazdasági mutatókkal jellemzett, rövid és középtávú cél elérésében mérik a vállalati sikert. Az egyszerű pénzügyi-gazdasági mutatók csak a vállalat múltjáról kialakított képet tükrözik, arról azonban nem tájékoztatnak, hogy a jövőbeni változásokhoz képes lesz-e alkalmazkodni majd a vállalat.
 
Az üzleti siker elérése, fenntartása és fokozása döntően a vállalati preferenciákon és az ebből levezetett célok kitűzésén, valamint a vállalati stratégián múlik. Azok a vállalatok, amelyek a leginnovatívabban tudják fejleszteni saját magukat és környezetüket a jelen követelményeinek eleget téve, jelentősen gyarapíthatják üzleti sikereiket.
 
A környezeti tényezők természetesen minden korszakban jelentősen befolyásolták a célok elérésének lehetőségét és módját. Napjaink globális léptéke új kihívásokat állít a KKV szektor szereplői elé. Ennek következtében a versengések mellett megnőtt a jól szervezett együttműködések szükségessége és a hálózatokba csoportosuló cégek versenyelőnye, derül ki a GKI legfrissebb tanulmányából.
 
GKI tanulmány abas
 
Minden vállalat egyedi megközelítést igényel a saját sikertényezőinek feltárásához és sikereinek eléréséhez. A Kihívások és válaszok a KKV-k irányításában című konferencián Dr. Vértes András a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke számol majd be a kkv vállalatok valódi sikertényezőiről. Az új típusú kihívások gyors reagálást igényelnek.
Döntsön Ön is gyorsan és hatékonyan, jelentkezzen még ma az innovatív KKV-k konferenciájára!

Ajánlott bejegyzések