Sokszor gondolkodunk úgy kisméretű cégünkről, hogy éppen elegendő nekünk az, ha ki tudjuk fizetni beszállítóinkat és munkavállalóinkat, miközben minden energiánkat a cég életben tartása köti le. A Baán Bt. kipróbált egy ettől eltérő stratégiát, és az azóta tapasztalt lendületes növekedés bizonyította, hogy ez kiváló döntés volt. Most csak röviden tudjuk közölni a sikertörténetet, de október 30-i konferenciánkon az egész történet hallható lesz!
 
Az 1999-ben alapított Baán Bt. első karácsonyát 17 milliós lejárt adóssággal ünnepelte, és tudjuk, hogy ez nem egyedi eset a piacon. A szállítási csomagolással, fa csomagolóanyagok gyártásával foglalkozó vállalat vezetőinek mégsem szegte kedvét a nehéz kezdet. A befektetett munka, a kitartás és eltökéltség, a folyamatos fejlesztések eredményeképpen a vállalat ma már 22 családnak ad munkát, 5500 négyzetméteres ingatlannal és 1000 négyzetméteres gyártócsarnokkal büszkélkedhet.
 
Baán Miklós, a társaság ügyvezetője és alapító társtulajdonosa így értékeli a vállalat sikerét: 
„A fejlődés természetesen a korábban befektetett munka eredménye volt, de az abas-nak, az új vállalatirányítási rendszernek köszönhető, hogy sokkal nyugodtabban és ugyanakkor hatékonyabban irányíthattuk a cég folyamatait, és a fejlesztésre, a lényegi munkára is jutott energiánk.” Az ügyvezető elmondása szerint sokkal átláthatóbbá vált az egész vállalatirányítási folyamat, egy kattintással bármikor naprakész információkhoz juthatnak a kollégák. Az abas ERP bevezetése óta a felszabadult idő és energia a megfelelő területre összpontosul már, ezt láthatjuk a vállalat lendületes növekedésében is.
 
Baán Bt. abas
 
„Tetszik a rendszerben az is, hogy bár egyikünk sem képzett informatikus, mégis annyira egyértelmű a használata, hogy könnyedén elsajátítottuk” – meséli az ügyvezető az abas ERP-ről. Baán Miklós kitart álláspontja mellett, nem bánta meg, hogy az életben maradás helyett évek óta a folyamatos fejlődésre fókuszál. Miklós a gyors és hatékony döntések híve, erre bátorítja majd a KKV vezetőket az október 30-ai KKV-k számára szervezett Kihívások és válaszok a KKV-k irányításában Konferencián. 
 
Hallgassa meg Ön is Miklós előadását a konferenciánkon, győződjön meg személyesen a kis cégek versenyelőnyéről! A rendezvény teljes időtartama alatt az abas ERP integrált vállalatirányítási rendszerének élő bemutatója zajlik majd az abas Magyarország szakértőinek jóvoltából.
 
Döntsön jól, és regisztráljon még ma!

Ajánlott bejegyzések