Az abas 360° konferencia hosszú évek óta az egyik legnagyobb esemény az abas ERP életében. A karlsruhei eseményen számtalan abas ügyfél, együttműködő partner, abas-os kolléga és természetesen az abas szoftverpartnerek is részt vesznek, így az abas Magyarország is.
 
People run businesses - abas ERP
 
A rendezvényen minden évben fontos bejelentésekre kerül sor az abas ERP szoftverével kapcsolatban, megfogalmazzák a jövőbeli terveket és célkitűzéseket. A vendégek számos workshopon vehetnek részt, érdekes prezentációkat hallgathatnak meg, illetve új üzleti kapcsolatokra tehetnek szert.
 
A tegnapi napon, szeptember 24-én partnernappal indult az esemény, melyet Werner Strub az abas vezérigazgatója nyitott meg. A vezérigazgató üdvözölte a megjelent abas szoftverpartnereket, köszönetet mondott munkájukért, melynek köszönhetően immár több mint 3000 felhasználóval és 90 %-ot is meghaladó vevőelégedettséggel büszkélkedhet a cég világszerte. Érdekesség, hogy a felhasználók 24 %-a 10, vagy annál több éve áll üzleti kapcsolatban az abas-szal.
 
Werner Strub kiemelte, hogy az abas hosszú távú sikere továbbra is az abas partnerek vevőközpontúságára támaszkodik. Ahogyan az abas Magyarország filozófiája is tartja, az üzleti sikereket végső soron nem a technológia, hanem az emberek hozzák meg, nem véletlenül tartják a magyar ügyfelek az InterJNet Kft-t és az abas Business Suite-ot a szerethető vállalatirányítási rendszernek.
 
A vezérigazgató hozzátette, hogy az abas továbbra is kiemelt fontossággal tekint a folyamatos innovációra, a minőségre, a partnerek támogatására és képzésére. A használhatóság, a mobilitás és a kontextus-alapú megoldások a jövőben is nagy szerepet játszanak az abas szoftverének fejlesztésében.
 
Mario Raatz vezető értékesítési- és marketingigazgató is ráerősített az abas vezérigazgatójának mondanivalójára, valamint hozzátette, hogy a csapatmunka, az ötletek megosztása és a partnerek motiválása kulcsfontosságú az abas sikerében.
Kövesse figyelemmel honlapunkat és Facebook oldalunkat, az igazán nagy bejelentések még váratnak magukra! ;)

Címkék:Nemzetközi

Ajánlott bejegyzések