Blogunkban egy gyors összefoglalót közlünk, a teljes cikk a ZDNET.com weboldalon olvasható.

A SMAC technológia várhatóan vezetni fogja az IT és az üzleti újítások területeit azzal, hogy magában foglalja a szociális hálózatokat, mobil technológiákat, analitikát és a felhő alapú számítástechnikát. Conner Forrest, a TechRepublic elemzője a “Future of IT will be driven by SMAC stack and connectivity” című cikkében arról beszél, hogy az elkövetkező három évben az IT termékek és technológiák nagy szerepet fognak játszani a vállalatok életében. Előrejelzése szerint az új technológiákat ötvöző SMAC ki fog egészülni a BYOD-dal (Bring Your Own Device), és a vezető fogyasztói trendeket az IT befektetések fogják meghatározni.
 
Az IT közeljövőjét végül a kapcsolatteremtési lehetőségek fogják meghatározni – nem csupán az eszközök és hálózatok összeköttetése, de a dolgozók egymáshoz kapcsolhatósága is. Az IT személyzetnek így fel kell készülnie az új eszközök, termékek és szolgáltatások befogadására. A termékek valószínűleg különböző gyártóktól érkeznek majd, többféle platformon is megjelennek, és gyakoribb bevezetési procedúrát igényelnek.
 
Mobilitás: Az alkalmazottak átlagos munkafolyamatai – és azok technológiai megújítása – eredményezi majd a legnagyobb megtérülést.
 
Felhő: Nélkülözhetetlenné fognak válni az olyan termékek, amik támogatják a különböző szinteken és platformokon történő együttműködést. A speciális felhőalapú igények, mint a CRM vagy az adattárolás, továbbra is kiemelt támogatást kapnak, potenciális alapot biztosítva a fejlődő szervezeteknek.
 
Nagy Adathalmaz: Az adatok archiválása előreláthatóan egy meghatározó trenddé fogja kinőni magát. A valós idejű adatgyűjtés fontos szempont lesz és az online termékek adatainak rögzítése szenzorokon keresztül fog megvalósulni.
 
A fent említett IT trendek várhatóak a következő év(ek)re, az abas ERP támogatásával bátran állunk elébe!

 

Címkék:ERP hírek

Ajánlott bejegyzések