Az ABAS AG a bevezetés, a mindennapi használat és a jövőben várható piaci változtatások tekintetében egyaránt kiemelten fontosnak tartja a vevők, a piac, az ABAS Business Suite felhasználók visszajelzéseit. Ennek szellemében tartják ma és holnap (2014. június 23-24-én) Barcelonában azt az ABAS Global Network Meetinget, melyen 17 ország ABAS partnerei vesznek részt. 
 
Az elmúlt években az abas Business Suite piaci népszerűsége növekszik, az abas ERP egyre inkább a vállaltirányítás legkedveltebb eszközévé vált, aminek köszönhetően Németországban és nemzetközi szinten is jelentősen nőtt az ABAS felhasználók száma. Az abas Business Suite különösen a hazánkban KKV-knak hívott, kis- és középvállalatok körében vált a legjelentősebb ERP rendszerré, ami többek között annak is köszönhető, hogy az abas ERP nemzetközi szinten is 90 %-os ügyfél elégedettséggel bír.
 
ABAS Global Network Meeting szakmai konferencia célja többes: 
  • A rendezvényen részt vevő szakemberek véleményt cserélnek arról, hogy mi a legjobb gyakorlat a hatékony és gyors rendszer bevezetés kapcsán,
  • Miként lehet erősíteni a nemzetközi együttműködést, hiszen a vállalatok globalizálódásával megnő az igény arra, hogy ugyanannál a cégnél, ugyanabban az időben, egyszerre több országban is bevezessék az abas ERP-t,
  • Hogyan lehet online módon is támogatni az érdeklődőket annak érdekében, hogy minél több fontos információ álljon rendelkezésre már a döntés meghozatala előtt?
  • Egyre több vezető ismeri fel, hogy cége versenyben maradásához szükség van egy ERP rendszerre. Így az ERP rendszer bevezetésére már nem költségként, hanem beruházásként tekint, amibe csak alapos tájékozódást követően ajánlott belevágni, egy ilyen horderejű döntés nem azonnal születik meg. Az ABAS AG és partnerei pedig mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt biztosítsák a döntéshozók rendelkezésére akár online módon is. 
Sokszor írtuk, mondtuk: az ABAS Business Suite egy állandóan fejlődő, megújuló rendszer, amivel a vállalkozások megelőzhetik versenytársaikat. Az aktuális újítások 2014. szeptemberében újra a szakmai figyelem középpontjába fogják állítani az ABAS-t. 
Mi már láttuk… Biztosak vagyunk benne, hogy Önt is érdekelni fogja. Addig is lépjen kapcsolatba velünk...
 
abas Global Network Meeting szakmai konferencia

Címkék:Nemzetközi

Ajánlott bejegyzések