A Cadman Power Equipment kiiktatja a gyenge pontokat

 
A Cadman Power Equipment mezőgazdasági berendezéseket gyártó cég korábban már rendelkezett egy kimagasló teljesítményű ERP rendszerrel, amit az innovatív termékcsaládjuk fejlesztésére használtak. Ennek ellenére az észak-amerikai vállalat egy új ERP rendszer, az abas Business Suite telepítése mellett döntött.
 

Miért volt erre szükség?

Az korábbi rendszer már nem tudott lépést tartani a cég fejlődésével: a kétszer szereplő bejegyzések, a nem megfelelő készlet- és folyamatkezelés hátráltatta a bővülő vállalkozást. A Cadman olyan integrált vállalatirányítási rendszert keresett, amely anélkül küszöböli ki ezeket a problémákat, hogy több, különböző modult kelljen beszereznie. Az abas vállalatirányítási rendszere tökéletes választásnak bizonyult számukra.
 

Megbízható technológia a folyamatos növekedésért

A Cadman vezetői csapata a rendszer felépítése miatt döntött az abas ERP rendszere mellett. Craig Thibodeau, a vállalat IT menedzsere így nyilatkozott: „Szeretem az abas adatbázisának felépítését, illetve azt, hogy Linux alatt is fut, ami hosszú távon stabilabbá teszi a rendszert. Az abas ERP további nagy előnyének tartom, hogy anélkül testre szabható, hogy ezzel megzavarnánk az alapműködést vagy a frissítéseket.” A Cadman IT menedzsere az abas csapat projektvezetésével is rendkívül elégedett volt. „ Az abas sokat segített nekünk, kiváló információforrásnak bizonyultak. Olyannyira ismerik az ERP-ket és az abas-t, hogy az szinte már ijesztő.”-tette hozzá Craig Thibodeau.
 
Paul Hemmings, az abas USA munkatársa így nyilatkozott: „A projekt azért volt sikeres, mert a saját módszerünket követve elemeztük a Cadman üzleti felépítését és szabályait, amik lehetővé tették számunkra, hogy a folyamataikkal összhangban telepítsük az abas-t, ezzel biztosítva, hogy az újonnan bevezetett ERP kielégítse a jelenlegi igényeiket, teret adva a későbbi növekedésnek.”
 
abas ERP

Címkék:Nemzetközi

Ajánlott bejegyzések