Az abas hivatalosan is megnyitja új székhelyét Pekingben

abas Pekingben

Az abas Software AG folyamatosan építi nemzetközi hálózatát és büszkén jelenti be kibővített jelenlétét a kínai régióban, ami nagyban segíti a növekvő vevői igények kielégítését Ázsiában is. Ez már a harmadik kontinentális partnert jelenti, az abas Force China Ltd-t, Peking Fengtai negyedében. A pekingi iroda több mint 70 ügyfélet szolgál ki a már meglévő irodákon felül, amelyek Shanghaiban, Suzhouban és Hong Kongban találhatóak.

Az abas Force China támogatja a gyártó, forgalmazó és a szakmai szolgáltatásokat nyújtó cégeket a nemzetközi ERP projekt megvalósításában. Az abas kiterjesztése délnyugatra a városközponttól egy következő, fontos lépés a középvállalatok kiszolgálásának hosszú távú, stratégiai tervében. "Az abas ERP tökéletesen megfelel az olyan kínai középvállalatoknak, akik le szeretnék egyszerűsíteni az üzleti folyamataikat és csökkenteni szeretnék a költségeiket a legújabb ERP technológia segítségével" – nyilatkozta Forrest Yang, az abas Force China ügyvezető igazgatója.

Az abas ERP rendszer – beleértve az abas Mobile Solutions-t is – elérhető egyszerűsített kínaiul, és megfelel a kínai pénzügyi és adózási követelményeknek.

Címkék:Nemzetközi Újdonság

Ajánlott bejegyzések