KKV Forrásszerzés napjainkban – Lehet pályázni ERP-re is!
 
Breaking news: napvilágot láttak szombaton az új uniós ciklus első kkv pályázatai, a támogatások ráadásul ERP bevezetésére is felhasználhatóak! A forrásszerzés aktuális lehetőségeiről az abas Magyarország október 30-ai Kihívások és válaszok a KKV-k irányításában Konferenciáján is szó lesz, érdemes velünk tartani.
 
A Nemzetgazdasági Minisztérium kiírása alapján összesen 58 millárd forint értékben nyílik pályázható forrás a kkv-k részére. Varga Mihály gazdasági miniszter bejelentése alapján ez az összeg már a 2014-2020-as uniós költségvetési ciklus első 120 milliárd forintos keretéből hívható le. A pályázati keretből 8,5 milliárd forint technológiai fejlesztésre fordítható, a külpiaci megjelenés támogatására 1,5 milliárd forintos keret áll rendelkezésre. 
 
Nemzetgazdasági Minisztérium ERP pályázat, abas
 
A pályázati keret ráadásul ERP bevezetésére is felhasználható. Leendő vevői számára az abas Magyarország segítséget nyújt a komplex pályázati anyag összeállításában, a pályázatok ERP bevezetését célzó szakmai részének megírásában.
 
Ne habozzon, vegye igénybe segítségünket, mert a pályázatok benyújtására 2014. november 10-től nyílik lehetőség, és a pályázatokat érkezési sorrendben bírálja el a Minisztérium! A pályázati kiírás szerint az első 150-200 vállalat részesülhet most uniós finanszírozásban. 
 
A kkv forrásszerzés legújabb módszereiről tart előadást október 30-i KKV Konferenciánkon Ponácz György Márk, az Ekron Consulting ügyvezető igazgatója. Az előadó kitér a szoftverbeszerzés során felhasználható pályázati forrásokra, illetve azokra a peremfeltételekre, amelyeknek minden sikeres pályázónak meg kell felelnie.
 
Regisztráljon már most a Kihívások és válaszok a KKV-k irányításában című konferenciára, ahol szakértői választ kap kérdéseire!

Címkék:Újdonság

Ajánlott bejegyzések