Összegyűjtöttük az abas START-al kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket. A válaszokat csokorba szedtük és cikksorozatba rendeztük. GYIK / FAQ 1
 

Miben különbözik az abas START az abas Business Suite-tól? 

Az abas START a gyártási és a pénzügyi funkciókon kívül minden olyan elemet tartalmaz, amire egy induló vállalkozásnak szüksége lehet. Ezen kívül 33 évnyi ERP tudást és tapasztalatot kínálunk az abas START-hoz, akárcsak a „nagy” abas Business Suite ERP rendszeréhez. Elsősorban olyan kereskedelemmel foglalkozó cégeknek ajánljuk ahol nincsenek klasszikus gyártási folyamatok és a könyvelést kiszervezett alvállalkozó cég végzi. 
 
- - -
 

Ha a jövőben vállalatunk fejlődni szeretne és szolgáltatáspalettánk gyártással bővülne, van arra lehetőség, hogy az abas START ebben is támogasson minket?

Természetesen igen. Az abas START olyan, akár egy operációs rendszer. Ön megkapja a teljes abas Business Suite ERP-t, csak nem lesznek aktiválva egyes funkciók. Új felhasználóink számára azt szoktuk javasolni, hogy először kezdjék az abas START csomaggal, majd mire a gyártási folyamatok megkezdődnek, a gyűjtőzött adatokra támaszkodva gond nélkül tudják fejleszteni a programot a gyártási területekre is.
 

Címkék:ERP hírek

Ajánlott bejegyzések