Egy ERP rendszer elérése webböngészőn keresztül ma már kulcsfontosságú eleme a Cloud ERP vagy Hybrid ERP (részben felhő, részben on-premise) felé történő elmozduláshoz.  

Íme amit elvárhatsz, az abas ERP webes felhasználói felületétől:

 

1. Ismert böngésző alapú felület

Soha ne becsüljük alá az egyszerű, intuitív webalapú felület teljesítményét. Az abas ERP webes felhasználói felülete a Google’s Material Design felületét használja fel, amely rögtönzött elrendezés, „kártya” motívum és átmeneti animációk révén azonnal felismerhető. Az ismerős design elemek, ikonok és navigáció használatával az abas ERP sokkal intuitívabb, könnyebben implementálható, valamint kevesebb képzésre van szükség a felhasználók oktatására. A webes kezelő felületen a vállalton belüli egyes funkciók dedikált lapon érhetők el: beszerzés, értékesítés, pénzügy, termelés, stb. A felhasználók könnyedén mozoghatnak a funkciók között.

 

 

2. Speciális keresési lehetőségek

Az egyszerűsített keresés a rendszer gerince, amely támogatja az abas Web UI intuitivítását.  Bármelyik ablak bármelyik ablakából a felhasználók telje körű ellenőrzést gyakorolhatnak arról, hogy miként keresnek és mit látnak amikor konkrét adatokra fúrnak le. Olyan a keresés amilyennek lennie kell.

Az abas ERP Web UI részletes keresést is tartalmaz. A rendszergazdák testreszabhatják a kersési eredmények oszlopait, ahogy azt a felhasználók látni szeretnék.

 

3. Munkavégzés lépésről lépésre

Példa: Egy feladat elvégzéséhez először két kisebb feladatot kell elvégeznünk. De ezek a kisebb feladatok több részből állnak ami még néhány feladathoz vezet, és így tovább. Hamarosan ezer, részben befejezett feladatok maradnak, és fogalmunk sincs, hogy hova kell menni tovább.

A munkacsoportok, amelyek az abas webes kezelőfelület összes hiányos és mentetlen mezöjéhez kapcsolódnak megakadályozzák a felhasználók számára, hogy túl sok ablakot nyissanak ki és elveszítsék a munkájuk nyomon követését. A felhasználók bármikor megtekinthetik az általuk megnyitott oldalakat kiegészíthetik, menthetik és bezárhatják, akár egyenként, akár egyszerre.

 

4. Demo mód

Érdekli a Web UI felület testreszabása, de aggódik amiatt, hogy hibát követ el, ami akadályozza a program műkődését? Átválthat demó üzemmódba.

A felhasználó kísérletezhet olyan változtatásokkal amelyek következményére kíváncsi, anélkül, hogy megváltoztatná az eredeti ERP rendszer működését. Miután elvégezte a módosításokat a demo felületen egyszerűen átküldheti az éles felületre. Ha nem elégedett a változtatásokkal szabadon lehet újra próbálkozni

 

5. Sablonozott jelentések

Az abas Web UI olyan érthető sablonok katalógusát tartalmazza, melyeket a felhasználók használhatnak a jelentéseik elkészítésre. Nincs szükség további formázó eszközökre, vagy ismételt adatbevitelre.

 

Ajánlott bejegyzések