Határok nélkül a vállakozás működése is gördülékenyebb.

Amikor a vállalat ledönti a falakat a különböző osztályok között, akkor a merev szisztémát felváltja a hatékony információáramlás és a funkcionalitás.

Hol húzódnak ezek a falak a vállalaton belül?

Ha a termelésnek egy létfontosságú adat hiányzik egy frissített rendeléshez, akkor az könnyen nevezhető egy falnak. Ha az értékesítési csapat nem rendelkezik megfelelő információval a megrendelők vásárlási szokásairól, aminek következtében nem tudja az igényeket gyorsan készletről kiszolgálni; szintén egy fal. Előfordul az is, ha beszerzésen nem tudják kitalálni mi az új szállítmány, és egyáltalán hol tart, mikor érkezik meg.

A gyártás során minden egyes alkotóelemnek pontosan illeszkednie kell egymáshoz, hogy egy egészet alkosson. Miért ne lenne ez másképp, ha a műveletekről van szó?

Az abas ERP-vel végleg eltörölheted a határokat

Az abas ERP összekapcsolja a különböző osztályokat a Workflow rendszer által, amelyben a beépített automatizált funkciók nyújtanak különösen nagy segítséget. A teljesen integrált abas lehetővé teszi a gyártóknak az egyidejű irányítást, köszönhetően a valós idejű adatoknak, illetve út közben használható mobilos alkalmazásoknak.

Mit jelent ez az ügyfél számára? Intelligens gyártás menedzsment, folyamatosan aktualizálható kapacitástervezés, prioritási listák naprakészen tartása. Az integrált abas ERP új utat kínál, hogy percről-percre frissített részletek kerüljenek az egész vállalat vérkeringésébe. Aminek eredményeképp, nincsenek függő, gazdátlan feladatok, csak és kizárólag hatékony működés.

Címkék:abas AG

Ajánlott bejegyzések