2017. januárjában kiírásra kerül a magyar kkv-szektor egyik legrégebb óta várt pályázata, az IKT-pályázat!

Hazánkban a vállalati folyamatintegráció szintje alacsony, az infokommunikációs technológiákban rejlő lehetőségeket a cégek nem használják ki maradéktalanul. A magyarországi kis,-és középvállalatok fejlesztési hajlandóságát hivatott előremozdítani a GINOP 3.2.2.-vel fémjelzett "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgálatások támogatása".

A Felhívás meghirdetésekor a támogatási programra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 39,4 milliárd Ft, melyből

  • a vissza nem térítendő támogatás keretösszege: 17,5 milliárd Ft,
  • a kölcsön keretösszege: 21,9 milliárd Ft.

A támogatási kérelmek benyújtása 2017. január 31-től 2019. január 31-ig lehetséges.

A felhívás keretében legalább 10%-os saját forrással kell rendelkezni.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege 1 millió és 24 millió Ft között, az igényelhető kölcsön összege 1,25 millió Ft és 37,5 millió Ft között lehet, úgy, hogy az igényelhető kölcsön összegének meg kell haladnia a vissza nem térítendő támogatás összegét. A vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum a projekt elszámolható költségének 40%-a lehet.
A felhívás keretében lehetőség nyílik információs technológia-fejlesztésre (informatikai eszközök, immateriális javak beszerzésére), szakmai megvalósításhoz kapcsolódó bérleti díj elszámolására és tanácsadás, szolgáltatás, betanítás igénybevételére.

Ajánlott bejegyzések