Előreláthatólag 2016. júliusában kiírásra kerül a magyar kkv-szektor egyik legrégebb óta várt pályázata, az IKT-pályázat!

Hazánkban a vállalati folyamatintegráció szintje alacsony, az infokommunikációs technológiákban rejlő lehetőségeket a cégek nem használják ki maradéktalanul. A magyarországi kis,-és középvállalatok fejlesztési hajlandóságát hivatott előremozdítani a GINOP 3.2.2.-vel fémjelzett "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgálatások támogatása".

Támogatott területek többek között:

 1. vállalati CRM, értékesítés terület;
 2. gyártási terület;
 3. beszerzés és logisztika;
 4. pénzügy, számvitel terület;
 5. elektronikus iratkezelési rendszer
 6. munkafolyamat-irányítás (workflow)

Nem támogatott területek:

 1. kizárólag felhasználószám bővítése
 2. meglévő rendszerhez add-on beszerzése
 3. már kialakított honlap vagy webáruház arculat átalakítása

Keretösszeg:

A vissza nem térítendő támogatás keretösszege 17,5 milliárd Ft. Lehetőség van kedvezményes hitelt igényelni, amelyhez 21,8 milliárd Ft áll rendelkezésre.

Támogatás mértéke:

A szoftverlicencek beszerzésére a támogatás minimum 40%, de -pályázótól függően- akár 90% is lehet! A szakértői szolgáltatások (tanácsadás, bevezetés, oktatás) mértéke minimum 10 és maximum 50% között lesz elérhető.

Támogatás összege:


Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege:

 • „On premise” célterület: minimum 1 millió, maximum 16 millió forint;
 • „Felhő” célterület: minimum 1 millió, maximum 8 millió forint;
 • Együttes (hibrid pályázat) esetén: minimum 1 millió, maximum 24 millió forint.

Az igényelhető visszatérítendő támogatás összege: minimum 1,25 millió, maximum 25 millió forint („On premise” célterület), illetve 12,5 millió forint („Felhő” célterület), összesen maximum 37,5 millió forint.

Természetesen az abas ERP minden magyar jogszabályi kötelezettségnek eleget tesz, vállalatánál pályázati konstrukcióban is bevezethető.
Amennyiben felkeltette figyelmét az abas ERP, vagy akár a pályázati lehetőségekről érdeklődne, a megadott kapcsolatokon keresztül készségesen állunk rendelkezésére.

 

   

Címkék:abas AG

Ajánlott bejegyzések