Egy kézben a vállalat - ERP-vel!

A legjobb döntés!

AZ ABASRÓL

A legalkalmasabb ERP szoftver kis- és középvállalatoknak

Az abas gyors, rugalmas és megbízható vállalatirányítási rendszere pontról pontra leképezi és automatizálja cége eljárásait. Végeredmény: átlátható munkafolyamatok, egyszerű feladatátadás, visszakövethető lépések, naprakész ügyféladatbázis, tervezhető idő- és költségráfordítás, riportolás egy kattintással.
Az adminisztráció az abas bevezetésétől gyerekjáték!

Lojalitás 92%

Gyártóknak

Nem számít, hogy egyedi vagy sorozatgyártásról van szó, az abas minden termelővállalat igényeit képes kielégíteni a kapacitástervezéstől a szállítmányozásig.

Tovább >>

Kereskedőknek

Az abas segítségével végigkövetheti és kontrollálhatja a vásárlás teljes folyamatát a megrendelések feldolgozásától a számlakészítésig.

Tovább >>

abas Trade

Az abas Start a legkisebb piaci szereplők számára kifejlesztett alapcsomagunk. Egyéni vagy mikrovállalkozások számára ideális!
 

Tovább >>

Ön is szeretné megtekinteni? >>

Innovatív megoldások

abas Mobile

Mobilról dolgozni?
Nem probléma!

Tovább

Dokumentumkezelés

Nincs több elveszett számla!
Pénzt és energiát spórol meg.

Tovább

Szerviz

Nem csak a gyártást és az eladást, de az utómunkálatokat is a rendszeren belül menedzselheti.

Tovább

Projektkezelés

Áttekinthető folyamatok, gördülékeny menedzsment.

Tovább

Bevezetés

Nem hagyjuk magára az abasra való átállással!

Tovább

EDI

Elektronikus adatfeldolgozás - egy lépés a papírmentes irodáért!

Tovább

Finomtervezés / APS

Adatok lekérdezése és grafikus megjelenítése tervezéshez és elemzéshez.

Tovább

CRM

Mindent a vevőkért, mindent a vevőkről - ügyfélszolgálat felsőfokon.

Tovább

Support

Folyamatos segítségnyújtás.

Tovább

Partnereink véleménye

“Hosszú és tudatos választás eredménye lett az abas rendszer kiválasztása. Olyan cégeknek ajánlanám, akik stabilitásra törekednek. Feltétlenül előnyös olyan cégek számára, akik hálózatban működnek, vagy külföldi kapcsolatokat elektronikus úton szeretnének kezelni.”

Zentai Tamás

Energotest Kft.

„Az abas ERP-vel egy átlátható és nyomon követhető rendszert kaptunk, ami biztosítja a lehetőséget az innovációra, rugalmas, és a lehető legjobb megoldás a menedzsment számára.”

Katona Gábor

T-Plasztik Kft.

„Több vállalatirányítási rendszert is megnéztünk, és azért döntöttünk az abas mellett, mert azt láttuk, hogy kellően rugalmas, és a mi folyamatainkat le tudjuk vele fedni.”

Soltész Sándor

Ganz Motor Kft.

„Az abas Business Software használatával ugyanannyi dolgozó mellett nagyobb forgalmat tudtunk elkönyvelni. Az IT működésünk azóta biztosabb és stabilabb.”

Gilbert Scharff

MCS Druck und Handel GmbH

„Az abas – cégműködésre optimalizált – ERP rendszerének előnyei már ennél a jelenleg 4 fővel működő vállalkozásnál is jelentkeznek: cikkek létrehozása, módosítása, hozzájuk a megfelelő adatlapok csatolása, a beszerzési és értékesítési folyamat »automatizálása« olyan előnyök, melyek jelenleg is meggyorsítják a cég belső működését és minimalizálják a hibák lehetőségét.”

Durbák Csaba

SIS Europe Kft.

„Az abas rendszer bevezetésével erősödik cégünk piaci és működési hatékonysága, folyamatainkat optimalizáljuk, ezzel együtt munkatársaink személyes és szakmai fejlődése is jelentősen a figyelem középpontjába kerül. Sokat változott egész csapatunk hozzáállása, gondolkodás és látásmódja a bevezetés és fejlesztések során. Számunkra igazi kihívást, stabil jövőképünk egyik eszközét jelenti az abas ERP tudásának hatékony elsajátítása a mindennapi alkalmazásban.”

Süle József

Fétis Kft.

0

országban

0+

partner

0%

lojalitás

0+

magyar partner

Ön is szeretné megtekinteni? >>