abas AG

Az abas Software AG fő profilja flexibilis ERP és eBusiness szoftver fejlesztése 10-1000 dolgozóval rendelkező középvállalatok számára. Több mint 3300 ügyfél választotta IT-specialistának az abast és választotta az abas Business Suite-ot integrált vállalatirányítási rendszerének! Az 1980-ban alapított, egykor egyetemisták által létrehozott abas vállalat mára vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A karlsruhei abas Software AG-nál több mint 300 dolgozót foglalkoztatnak, a világszerte működő mintegy 50 abas partnerrel együtt összesen csaknem 960 munkatárs dolgozik az abasnak. Az abas szoftverpartnerek a helyszínen segítik az ügyfeleket, több területet lefedő támogatást (bevezetés, hardver és hálózati támogatás, testreszabás és hotline) nyújtanak, biztosítják a rövid reakcióidőt és a magas színvonalú szolgáltatást.

Az abas Business Suite új irányvonalat jelölt ki a vállalatirányítási rendszerek piacán: testreszabása rugalmas, gyorsan és könnyen frissíthető, a világ bármely részén, egyszerre több telephelyen is bevezethető, hiszen jelenleg 28 nyelven érhető el. Az abas AG tevékenységének előterében mindig a szoftver minősége áll, melyen a karlsruhei központ dolgozói és az InterJNet Kft. magyar kollégái közösen dolgoznak nap mint nap. A cég ügyfelei elsősorban azok közül a termelő, kereskedő és szolgáltató cégek közül kerülnek ki, melyek vezetése felismerte a stratégia és az átlátható céges működés fontosságát a fejlődésben.

Az abasnak partnerei vannak Németországban, Ausztriában, Svájcban, Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Törökországban, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Ukrajnában, Oroszországban, Hollandiában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Iránban, Indonéziában, Indiában, Srí Lankán, Malajziában, Szingapúrban, Vietnamban, Thaiföldön, Kínában, Hongkongban, Ausztráliában, Mexikóban, Chilében és az USA-ban, és a partnerhálózat folyamatosan bővül.

Alapítás: 1980
Elnökség: Werner Strub (igazgatótanács elnöke), Jürgen Nöding
Ügyvezetés: Werner Strub (CEO), Jürgen Nöding (CTO), Peter Forscht (COO), Mario Raatz (CSO)
Tanúsítás: Az abas az ISO 9001:2008 szerint tanúsított és TÜV SÜD által ellenőrzött minőségirányítási rendszert használ.
Forgalom 2015: 70 millió EUR (csoport)
Saját tőke kvóta: >75% (abas Software AG)
Dolgozó: több mint 300 (AG), 960 (csoport)
Értékesítő partner: több mint 50 szoftverpartner világszerte, 72 telephelyen, az abas Software AG-nak 27 partnernél van részesedése.
Nemzetközi: az abas Business Suite 28 nyelven érhető el
abas felhasználó: mintegy 3300 középvállalat több mint 90 000 felhasználóval világszerte
Cél 2016: "Az abas kínálja a minőségileg legjobb nemzetközi ERP projekteket a középvállalatoknak."

abas a világban

Az ERP szoftver fontos és hasznos eszköz ahhoz, hogy cégét hatékonyan irányítsa. Ezért fontos, hogy egy tapasztalt partnert tudjon az oldalán: az abasnál meghatalmazott abas szoftverpartnerek erős hálózata támogatja integrált vállalatirányítási projektjét. abas partnerével profitálhat a teljes abas hálózat széles körű szaktudásából, az abas hálózat jelenleg világszerte 29 országban, mintegy 50 partnerből áll, az abas szoftverpartnerek száma folyamatosan bővül.

Az abas kiterjedt minősítési és certifikációs programjával biztosítja szoftverpartnerei hozzáértését, minőségi szolgáltatását és know-how-ját. Az üzemgazdasági, információtechnológiai vagy üzletág-specifikus információkból, az egyes piacok és régiók helyi jogi és kulturális sajátosságaira vonatkozó tudásából az összes abas partner részesül. Az egymás közötti nyílt kommunikáción és a határozott vevőközpontúságon keresztül globális tudásháló jön létre, ami az állandó vevői elégedettség egyik alapja.

Az abas Business Suite több mint 20 országban készült el lokalizálásra. A szoftver a mindennapi felhasználásban és a levelezésben is Unicode-kompatibilis és többnyelvű. Mivel a nemzetközi használathoz nem csak a mindenkori nyelv szükséges, ezért az abas Business Suite-ban külön hangsúlyt fektetnek a különböző országok jogi, adójogi, valamint pénzügyi könyvelési szabályozásaira is.